αρχική σελίδα
Δευτέρα, 28 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Προαγωγή της υγιούς εργασίας για ανθρώπους με χρόνιες ασθένειες.
21/03/2013
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Οδηγός Καλής Πρακτικής με τίτλο "Προαγωγή της υγιούς εργασίας για ανθρώπους με χρόνιες ασθένειες”.

Ο Οδηγός Καλής Πρακτικής δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εργασία Κατάλληλη για Όλους» που υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προαγωγής Υγείας στους Χώρους Εργασίας (ENWHP, www.enwhp.org ), με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στην Ελλάδα φορέας υλοποίησης της εκστρατείας είναι το Εθνικό Δίκτυο Προαγωγής Υγείας στους Χώρους Εργασίας (ΕΔΠΥΧΕ, www.edpyxe.gr).O Οδηγός συγκεντρώνει κατευθυντήριες οδηγίες και ένα σχέδιο δράσης 6 βημάτων και απευθύνεται σε εργοδότες και ανώτερα διοικητικά στελέχη. Ο στόχος είναι να τους βοηθήσει να ενσωματώσουν στην εταιρική στρατηγική για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, αποτελεσματικές πρακτικές για τη στήριξη των εργαζομένων με χρόνιες ασθένειες, ώστε να παραμένουν στην εργασία τους, διαχειριζόμενοι την ασθένειά τους, ή να επιστρέφουν ομαλά και με ασφάλεια σε αυτή, μετά από μακροχρόνια απουσία. Ο οδηγός περιλαμβάνει, επίσης, χρήσιμες πηγές πληροφόρησης, καθώς και μία λίστα ελέγχου για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι  προϊστάμενοι να υποστηρίξουν την επιστροφή στην εργασία των εργαζομένων με χρόνιες ασθένειες.

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εργασία Κατάλληλη για Όλους» μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://www.neahygeia.gr/page.asp?p=1148.

Στοιχεία Επικοινωνίας:Εθνικό Δίκτυο Προαγωγής Υγείας στους Χώρους Εργασίας (ΕΔΠΥΧΕ)

Αλεξανδρουπόλεως 25, 115 27 Αθήνα, Τηλ.: +30 210 72 22 727, Fax: +30 210 74 87 658, url: www.edpyxe.gr, E-mail: info@ispm.gr.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Οδηγός Καλής Πρακτικής.