αρχική σελίδα
Τετάρτη, 23 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Γραφείο ΟΕΥ Τελ Αβίβ_Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Ισραήλ με τη μέθοδο PPP (Private Public Partnerships) - Eνημέρωση Φορέων
03/03/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, κοινοποίησε στο Υπουργέιο Εξωτερικών κατάλογο έργων που πρόκειται να κατασκευαστούν με τη μέθοδο ΣΔΙΤ/PPP (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα – PrivatePublicPartnerships), προϋπολογισθέντος κόστους, 48 δις Σέκελ (περίπου €12,9 δις), ευρισκόμενα στο στάδιο διασφάλισης της χρηματοδότησης και για τα οποία θα επακολουθήσει η προκήρυξη διεθνών διαγωνισμών.

Επιπρόσθετα, ορισμένα από τα έργα υποδομών προωθούνται από τον ιδιωτικό τομέα στον τομέα της ενέργειας με μεθόδους χρηματοδότησης του έργου για ορισμένα δε εξ αυτών απαιτείται αδειοδότηση από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας του Ισραήλ. Πρόκειται για έργα σταθμών Ηλεκτρικής Ενέργειας που αφορούν συνδυασμένη παραγωγή ηλελτρικού ρεύματος (συνδυασμός φωτοβολταϊκών, αιολικής ενέργειας και αποθηκευμένης υδροηλεκτρικής ενέργειας). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να ανευρεθούν στην Έκθεση της Ισραηλινής Κυβέρνησης «2019 InfrastructureforGrowth» και στον διαδικτυακό τόπο:

https://mof.gov.il/en/InternationalAffairs/InfrastructuresAndProjects/Projects/Documents/PPP_ProjectsInIsrael-en.pdf.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή