αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΚΕΤΑ_Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος-Δωρεάν δοκιμή εργαλείου για τις ΜΜΕ
28/01/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ),δίνει την ευκαιρία καιπροσκαλεί Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της πράσινης οικονομίας να δοκιμάσουν το «Εργαλείο Υπηρεσιών Υποστήριξης» (Service Support Tool) με την τεχνική υποστήριξη του προσωπικού του ΕΚΕΤΑ.

 

Το Εργαλείο Υπηρεσιών Υποστήριξης έχει σχεδιαστεί ως Εργαλείο Πληροφορικής που διαδραματίζει το ρόλο του Συστήματος Υποστήριξης Αποφάσεων, προκειμένου να βοηθήσει τις ΜΜΕ, που σχεδιάζουν ή συμμετέχουν ήδη σε καινοτόμες λύσεις στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, κατευθύνοντάς τες σε κατάλληλες μορφές χρηματοδοτικών πόρων.

 

Η δοκιμή του Εργαλείου Υπηρεσιών Υποστήριξης  είναι δωρεάν και συνίσταται στη συμπλήρωση μίας απλής διαδικτυακής (online) έρευνας στην αγγλική γλώσσα. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη δοκιμή θα λάβουν μια έκθεση με τη μορφή συμβουλών μαζί με τα συνοπτικά τελικά αποτελέσματα σε πίνακες και διαγράμματα, τα οποία θα καθορίσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης, μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση ketikidis@lignite.gr (υπόψη κου Κετικίδη).

Αιτήσεις υποβάλλονται έως 31 Ιανουαρίου 2020.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ