αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Γραφείο ΟΕΥ Τόκιο_Ανάγκη αξιοποίησης της απρόσμενα θετικής για το ελληνικό γιαούρτι, πρώτης απόφασης επί της ενστάσεως μας κατά της κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος ιαπωνικής γιαούρτης ''The Greek Yogurt'', της εταιρείας Meiji Co.
17/01/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σε συνέχεια επιστολής που λάβαμε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Τόκιο (δείτε την πατώντας εδώ), ενημερώνουμε ότι, απρόσμενα θετική ήταν η πρώτη απόφαση  του αρμόδιου ιαπωνικού οργανισμού κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων (JapanPatentOffice-JPO), όσον αφορά στην ένσταση που είχε υποβάλλει η χώρα μας κατά της κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος “TheGreekYogurt”, της ιαπωνικής εταιρείας γαλακτοκομικών προϊόντων, MeijiCo.

 

Η σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του αρμόδιου ιαπωνικού οργανισμού, «JapanPatentOffice” (JPO), τιτλοφορείται: «Ενημέρωση Αιτίας Ακύρωσης» και συνεχίζει «…η εγγραφή εμπορικού σήματος που αφορά στην παρούσα υπόθεση, είναι δέον να ακυρωθεί, βάσει της διάταξης του άρθρου 43-3 παρ.2 του Ν. περί εμπορικών σημάτων». Η ανάρτηση αυτή, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο “www.agora.mfa.gr”, επισυνάπτεται μεταφρασμένη από αναγνωρισμένο μεταφραστή (δείτε την πατώντας εδώ).

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή