αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας_Ενημέρωση για νέα Ψηφιακή πλατφόρμα υποβολής προσφορών επιχειρηματικής συνεργασίας.
03/01/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βουλγαρίας (Bulgarian Chamber of Commerce and Industry BCCI), προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις από ξένες χώρες οι οποίες επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική συνεργασία με βουλγάρικες επιχειρήσεις-μέλη του να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η νέα Ψηφιακή πλατφόρμα υποβολής επιχειρηματικών προσφορών «Бизнесоферти» (business cooperation offers), προσβάσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: [https://www.bcci.bg/offers]

Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα κοινοποίησης προσφορών (και, γενικότερα, ενδιαφέροντος για ανάπτυξη) επιχειρηματικής συνεργασίας εκ μέρους αλλοδαπών επιχειρήσεων, οι οποίες απευθύνονται πρωτίστως προς όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου της Βουλγαρίας αλλά και προς εταίρους (partners) αυτού από όλο τον κόσμο.  Μέσω του δικτύου των μελών του αλλά και των συνεργατών του από όλο τον κόσμο – π.χ. εμπορικά επιμελητήρια, σύνδεσμοι και επιχειρηματικές ενώσεις, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βουλγαρίας λαμβάνει τακτικά αιτήματα σχετικά με την αναζήτηση δυνητικών συνεργασιών, την προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών και τη συνεργασία με ξένες εταιρείες, οποία και επιθυμεί να αξιοποιήσει με κατάλληλο τρόπο. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, το Επιμελητήριο επιθυμεί επίσης να βοηθήσει στην εξεύρεση επιχειρηματικών εταίρων από βουλγάρικες εταιρείες στο εξωτερικό και από ξένες εταιρείες που εδρεύουν στη Βουλγαρία (και είναι μέλη του).

Μέχρι στιγμής και κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της πλατφόρμας (εγκαινιάσθηκε τον Ιανουάριο του 2019), περισσότερες από 160 προσφορές για επιχειρηματική συνεργασία με εταίρους από όλο τον κόσμο έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Βουλγαρίας. Η βάση δεδομένων την οποία το Επιμελητήριο διαθέτει, προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης βάσει επιχειρηματικών όσο και εθνικών κριτηρίων. Μόλις δύο αιτήματα προσφοράς / ζήτησης επιχειρηματικής συνεργασίας έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις της Ελλάδας κατά πρώτο έτος λειτουργίας της πλατφόρμας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής συγκεκριμένης προσφοράς ή δημοσίευσης αιτήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Διεθνών Συνεργασιών και Διεθνών Οργανισμών (Directorate for International Cooperation and International Organizations) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Βουλγαρίας, τηλ : +359 (0)2 8117 421, φαξ: +359 (0)2 9873 209 και e-mail: irelations@bcci.bg , ιστοσελίδα Επιμελητηρίου: [https://www.bcci.bg/].

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή