αρχική σελίδα
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έργο Silver Wellbeing για προώθηση του Ασημένιου Τουρισμού (Silver Tourism) μέσω αξιοποίησης προϊόντων της Ελληνικής Γης_Πρόσκληση προς επιχειρήσεις ελαιολάδου, κρασιού, σιτηρών-δημητριακών & τουρισμού.
14/10/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Οργανισμός INNOPOLIS CENTRE FOR INNOVATION & CULTURE, υλοποιεί το έργο “ Promoting Silver tourism through valorization of MED-diet and wellbeing routes in the CBC areaSILVER WELLBEING” στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A Greece-Italy Programme 2014 2020.

Ο κύριος στόχος του έργου είναι η προώθηση του Ασημένιου Τουρισμού (Silver Tourism) μέσω της αξιοποίησης προϊόντων της Ελληνικής Γης όπως είναι το ελαιόλαδο, το κρασί και τα δημητριακά-σιτηρά, ενθαρρύνοντας της υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών βασισμένων στην Μεσογειακή Διατροφή.

Στην παρούσα φάση υλοποίησης του έργου, οι Επιχειρήσεις και Οργανισμοί δηλώνουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις του, μέσω της εγγραφής των στοιχείων τους στην φόρμα https://rb.gy/655903 και υπογράφοντας την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος (δείτε εδώ).

Φυσικά η συμμετοχή και πιθανή εμπλοκή οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού, δεν εμπεριέχει καμία δέσμευση ή απαίτηση ενώ αντίθετα της διασφαλίζει προβολή στον ιστότοπο του έργου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως συμβαίνει με τις πρώτες εταιρείες που ήδη βρίσκονται ανεβασμένες. Για τον λόγο αυτό μπορείτε να επισκεφθείτε τις ακόλουθες διευθύνσεις https://silver-wellbeing.eu/producers/ και https://silver-wellbeing.eu/tourism-operators/.

Δείτε το σχετικό πληροφοριακό υλικό πατώντας εδώ και εδώ.

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή