αρχική σελίδα
Τρίτη, 29 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

EUROCHAMBRES_Έρευνα σχετικά με τους φραγμούς και τις λύσεις της ενιαίας αγοράς - η συμβολή σας έχει σημασία!
19/09/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η ενιαία αγορά υπάρχει ήδη εδώ και 25 χρόνια στα βιβλία της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Δυστυχώς, η καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρηματιών όπως εσείς είναι τέτοια που η επιχειρηματική δραστηριότητα σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη.

Είτε οφείλεται στη νομοθεσία, τα θέματα εφαρμογής ή τις κουραστικές διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, είναι σαφές ότι δεν έχουμε φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της ενιαίας αγοράς. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε έρευνα του EUROCHAMBRES στην οποία το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ενιαία αγορά δεν είναι επαρκώς ενοποιημένη.

Μια νέα εντολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ξεκινήσει το Νοέμβριο υπό την ηγεσία της προέδρου της Επιτροπής κας Ursula von Leyen. Με την έρευνα αυτή είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε τη γνώμη σας σχετικά με τις προτεραιότητες της Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η έρευνα σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας σχετικά με τα προκαθορισμένα εμπόδια και τις λύσεις στα εμπόδια αυτά. Ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος, EUROCHAMBRES, συγκεντρώνει όλες τις απαντήσεις και θα παραδώσει μια έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους σχετικούς νομοθέτες.

Η έρευνα δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί και προσφέρεται στα ελληνικά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://my.surveypal.com/EUROCHAMBRES-Survey-on-obstacles-in-the-Single-Market

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 25η Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του παραπάνω συνδέσμου και να αποθηκεύετε και να συνεχίζετε την εργασία σας αργότερα.

Μόλις η έκθεση είναι έτοιμη, το EUROCHAMBRES θα τη δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το EUROCHAMBRES:

Tel: +32 (0) 2 282 08 50 - Fax: +32 (0) 2 230 00 38
eurochambres@eurochambres.eu.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή