αρχική σελίδα
Κυριακή, 20 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαγωνισμός «ESmartCity Datathon» από το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝ.ΒΙ.Σ) του Ε.Κ. ΑΘΗΝΑ
26/06/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ υποστηρίζει το διαγωνισμό «ESmartCity Datathon» που διοργανώνει το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝ.ΒΙ.Σ) του Ε.Κ. ΑΘΗΝΑ, στον οποίο καλούνται να συμμετάσχουν ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα της πληροφορικής και επεξεργασίας δεδομένων.

Το «ESmartCity Datathon», εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου “ESMARTCITY”, και έχει στόχο την ανάδειξη πρωτότυπων ιδεών και καινοτόμων λύσεων σε τομείς των έξυπνων πόλεων. Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες βασιζόμενοι σε ένα σύνολο δεδομένων της πόλης των Πατρών.  Σημειώνεται πως είναι η πρώτη προσπάθεια πανελλαδικά που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέσα από εγκαταστάσεις εφαρμογών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Πάτρας.  Ζητούμενο του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στους τομείς της πρόγνωσης ενεργειακής κατανάλωσης ή της αντίδρασης των πολιτών σε γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νομικά πρόσωπα και ιδιωτικές εταιρείες με έδρα την Ελλάδα.  Η αίτηση συμμετοχής γίνεται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση https://esmartcity.interreg-med.eu/esmartcity-datathon με καταληκτική ημερομηνία στις 28 Ιουνίου 2019.

Βραβεία

Ο διαγωνισμός ESMARTCITY DATATHON θα ανακηρύξει δυο νικήτριες επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των 1.000€ η πρώτη και 500€ η δεύτερη.

Σχετικοί σύνδεσμοι

ESmartCity Datathon Event 

Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ: κα Πάττυ Παναγοπούλου, τηλ. 2610-620.815, ppanagopoulou@praxinetwork.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή