αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σχολή Start-Up της Αδριατικής 2019 στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας AI-NUREC_Ανοικτές Αιτήσεις έως 17.03.2019
07/02/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Φόρουμ των Εμπορικών Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια της σχολής Start-Up Αδριατικής 2019 η νέα πρόσκληση για ιδέες είναι πλέον ανοιχτή.


Αυτή η σχολή
Start-Up Αδριατικής είναι μια μοναδική εμπειρία στην Ευρώπη που προωθείται από την Ecapital Culture σε συνεργασία με την πρωτοβουλία AI-NURECC.


Ο κύριος σκοπός του έργου είναι η οικονομική ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού σε αυτήν την περιοχή, μέσα από τη δημιουργικότητα και την επινοητικότητα των νέων που θέλουν να ιδρύσουν μια επιχείρηση, είναι ένα μονοπάτι κατάρτισης προσανατολισμένο στην ανάπτυξη καινοτόμου
Start-Up στην πολιτιστική κουλτούρα τουριστικού τομέα και αποσκοπεί στην ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής-Ιονίου.


Ο πρωταρχικός στόχος του έργου είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες έτσι ώστε οι νέοι, ιδιαίτερα από τις χώρες της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής-Ιονίου, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους και τη δημιουργικότητά τους, να μπορέσουν να επιτύχουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.


Το έργο αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για την ανάπτυξη της οικονομίας αυτής της περιοχής και για την αύξηση της επαγγελματικής απασχόλησης με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.


Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σχολείο στην Ανκόνα για 2 μήνες (από τις 6 Μαΐου έως τις 28 Ιουνίου). Τα δίδακτρα και η διαμονή στην Ανκόνα θα είναι εντελώς δωρεάν χάρη στις υποτροφίες που έχουν διατεθεί από τους εταίρους του έργου, και ειδικότερα 4 υποτροφίες προς φοιτητές εκτός ΕΕ θα εξασφαλίζονται από το Forum AIC στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας AI-NURECC.

Επιλέξιμες Χώρες:
- Αλβανία
- Βοσνία-Ερζεγοβίνη
- Κροατία
- Greeece
- Ιταλία
- Μαυροβούνιο
- Σερβία
- Σλοβενία


Οι αιτήσεις υποβάλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο www.startupschool.ecapital.it, συμπληρώνοντας το έντυπο αίτησης έως την 17η Μαρτίου 2019 και ώρα
12:00 π.μ.

Δείτε το φυλλάδιο παρουσίασης πατώντας εδώ και την πρόσκληση υποβολής προτάσεων πατώντας εδώ.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή