αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Γραφείο ΟΕΥ Μόσχας_Ιστότοπος ρωσικής τράπεζας Sberbank για αναζήτηση επιχειρηματικής συνεργασίας.
05/11/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Μόσχα ενημερώνει ότι η ρωσική τράπεζα Sberbank, μια από τις σημαντικότερες στη Ρωσία αλλά και στις χώρες ΚΑΚ, έχει δημιουργήσει τον ιστότοπο www.bankofpartners.com, με σκοπό τη διευκόλυνση αναζήτησης επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ εισαγωγέων και εξαγωγέων.

Η χρήση του ιστότοπου είναι δωρεάν και η διαδικασία εγγραφής απλή. Στον ιστότοπο οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να αναζητήσουν αγοραστές ή προμηθευτές για τα προϊόντα τους από όλον τον κόσμο. Μέχρι στιγμής ο ιστότοπος χρησιμοποιείται από περίπου 12.500 χρήστες από 112 χώρες με την πλειονότητα αυτών να προέρχονται από την Ρωσία, την Κίνα κ.α. Πέραν της αναζήτησης επιχειρηματικής συνεργασίας, ο ιστότοπος προσφέρει και άλλες δυνατότητες όπως η χρήση application για κινητό, υπηρεσίες μετάφρασης (ρωσική, αγγλική, κινέζικη), παροχή συμβουλευτικών τραπεζικών υπηρεσιών, online chat κλπ.

Η Sberbank στην προσπάθεια ενίσχυσης του ανωτέρω ιστότοπου, αναζητά αξιόπιστους συνεργάτες στους τομείς της εμπορίας, πιστοποίησης, εισαγωγής του προϊόντος στην αγορά και νομικής υποστήριξης συμβάσεων. Συνημμένα θα βρείτε το αίτημα της στην ρωσική γλώσσα και σε ανεπίσημη ελληνική μετάφραση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με τη Sberbank.

λεπτομερή στοιχεία για τη ρωσική αγορά (θεσμικό πλαίσιο, χρήσιμες πληροφορίες κλπ), τα οποία ενδεχομένως να είναι χρήσιμα, μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα του Γραφείου ΟΕΥ Μόσχας στην Διαδικτυακή Πύλη AGORA http://agora.mfa.gr/ ή απευθείας πατώντας εδώ.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή