αρχική σελίδα
Τετάρτη, 23 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΕΒΠΔΕ_Παρουσίαση της πλατφόρμας e-learning- EAPPREN - Capacity Building for Intermediary Organisations through e-learning
05/06/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης των επιχειρήσεων, είναι εταίρος της σύμπραξης που υλοποιεί το πρόγραμμα Erasmus+ KA3, με ονομασία EAPPREN - Capacity Building for Intermediary Organisations through e-learning.

Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα που σκοπό έχει την αναβάθμιση των ικανοτήτων των στελεχών Ενδιάμεσων Φορέων, όπως Σύνδεσμοι Βιομηχανίας, Επιμελητήρια, Εργοδοτικοί Φορείς εν γένει καθώς και Φορείς Εργαζομένων, στην υποστήριξη και αποτελεσματική υλοποίηση του θεσμού της Μαθητείας. Επιπλέον το πρόγραμμα απευθύνεται και στα στελέχη των επιχειρήσεων ώστε να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν.

Πέραν των δύο διαφορετικών εκπαιδευτικών αντικειμένων (ένα για τα στελέχη των ενδιάμεσων φορέων και ένα για τα στελέχη των επιχειρήσεων) θα δημιουργηθεί και matching toolkit ώστε οι ενδιαφερόμενοι μαθητές από τη μια να μπορούν να καταχωρούν τα χαρακτηριστικά τους (με απόλυτη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων) και αντίστοιχα οι επιχειρήσεις ώστε να γίνεται μια διαδικασία σύζευξης με αποτελεσματικά κριτήρια.  

Οι Εταίροι της σύμπραξης προέρχονται από Κύπρο, Βέλγιο, Λετονία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Πολωνία, Ισπανία και Ελλάδα.

Περισσότερη πληροφόρηση για το έργο μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα http://eappren.eu/ καθώς και στην δική μας http://sevpde.gr/ .

Εφόσον ενδιαφέρεστε  θα θέλαμε να συμμετέχετε σε μια κλειστή συνάντηση  για την παρουσίαση  της λειτουργίας της πλατφόρμας  e-learning που θα γίνει στα γραφεία μας στην Πάτρα. (Βότση 2, 26221, Πάτρα)

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Κυριαζή).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή