αρχική σελίδα
Δευτέρα, 21 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο_Πρόγραμμα ''EU Green Gateway to Japan'' για επιχειρηματικές αποστολές σε διεθνείς εκθέσεις στην Ιαπωνία.
24/01/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Κατά το 2018 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα “EUGreenGatewaytoJapan”. Απευθύνεται σε εταιρεία με έδρα ένα από τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. στην Ιαπωνία και στοχεύει στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην ιαπωνική αγορά. Είναι τριετούς διαρκείας (2017-2019) και επικεντρώνεται στην διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στο πλαίσιο διεθνών εκθέσεων που διοργανώνονται στην Ιαπωνία. Σε κάθε αποστολή συμμετέχουν κατά μέσο όρο 40 εταιρείες. Οι υποψήφιες εταιρείες πρέπει να πληρούν σειρά κριτηρίων, όπως να υφίστανται επί τουλάχιστον πενταετία και να μπορούν να επιδείξουν οικονομικά αποτελέσματα επί τριετία, να έχουν έδρα εντός της Ε.Ε., να έχουν εξωστρεφή δράση, να διαθέτουν στρατηγική επέκτασης στο εξωτερικό, κ.λ.π. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην διεύθυνση https://www.eu-gateway.eu/content/japan-0

 

Δίνει έμφαση στις «πράσινες» τεχνολογίες, δηλαδή σε αυτές που βασίζονται σε τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον αλλά στην πράξη δέχεται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς που έχουν επιλεγεί. Αυτοί είναι οι εξής:

 

- Κατασκευές – τεχνικά έργα

- Περιβάλλον και διαχείριση υδάτων

- Ιατρική περίθαλψη

- Πράσινη ενέργεια (ανανεώσιμες πηγές)

 

Παρέχονται υπηρεσίες εξασφάλισης εκθεσιακού χώρου, κατασκευής περιπτέρου καθώς και μετάφρασης/διερμηνείας. Ορισμένες δαπάνες που αφορούν δαπάνες μάρκετινγκ ή οργάνωσης καλύπτονται κατά 100%, ενώ εν μέρει καλύπτονται οι δαπάνες ξενοδοχείου, όχι όμως τα αεροπορικά εισιτήρια.

Παρακαλούμε δείτε την σχετική επιστολή του Γραφείου ΟΕΥ στο Τόκυο πατώντας εδώ.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο:

Τηλ: +81-3-3404 5853

Φαξ: +81-3-3404 5845

Email: ecocom-tokyo@mfa.gr

Web: www.japan-greece-business.gr

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή