αρχική σελίδα
Πέμπτη, 24 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

OPENiSME - Μια καινούργια πλατφόρμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
16/02/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ανήκετε στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που ψάχνουν να βρουν λύση σε προβλήματα καινοτομίας;

 

Η γνώση για τη λύση στο πρόβλημά σας μπορεί να υπάρχει ήδη στην πλατφόρμα OPENiSME η οποία έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας με τη συμβολή της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας από την πλευρά της χώρας μας.

Πολλοί νέοι επιχειρηματίες στις μέρες μας τείνουν να συμβιβάζονται δημιουργώντας επιχειρήσεις που μπορούν απλά να τους προσφέρουν τα προς το ζην χωρίς να τολμούν να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό. Ο λόγος, μεταξύ άλλων, είναι η έλλειψη σύνδεσης της ακαδημαϊκής/ερευνητικής κοινότητας, με την επιχειρηματική κοινότητα.

Η ανοικτή καινοτομία αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο ώστε να αποφευχθούν παραδείγματα σαν τα παραπάνω. Αρκεί,να βρεθούν κάθε φορά οι κατάλληλοι άνθρωποι για την αξιοποίησή της.

Η πλατφόρμα ανοικτής καινοτομίας OPENiSME είναι τεράστια και περιλαμβάνει : 23.887 Πανεπιστήμια
8.726 επιστημονικά περιοδικά
986.099 επιστημονικές ανακοινώσεις, που δημοσιεύθηκαν το 2008
πάνω από 7.000.000 Ερευνητές
πάνω από 50 εκατομμύρια ακαδημαϊκές εργασίες συνολικά

Τι κάνει; Σας συνδέει άμεσα με τους πιο κατάλληλους εμπειρογνώμονες για το πρόβλημα έρευνας και καινοτομίας που απασχολεί την επιχείρησή σας.

Πώς λειτουργεί; Μια μηχανή αναζήτησης ανιχνεύει την επιστημονική βιβλιογραφία και τις βάσεις δεδομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και σας καθοδηγεί στην εύρεση του κατάλληλου εμπειρογνώμονα για την περίπτωσή σας.

Γιατί χρειάζεται; Για τη μείωση του κόστους καθώς και του χρόνου διάθεσης του καινοτόμου προϊόντος στην αγορά. Στην ουσία, το κλειδί της επιτυχίας είναι ο συνδυασμός του προβλήματος της επιχείρησής σας με τον κατάλληλο εμπειρογνώμονα!

Μέσα από την πλατφόρμα του OPENiSME μπορείτε κι εσείς να συνδεθείτε άμεσα με τους κατάλληλους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα σας παρέχουν τις καλύτερες, οικονομικότερες και ταχύτερες λύσεις, για να γίνει η επιχείρησή σας ανταγωνιστικότερη. H Εγγραφή σας στην πλατφόρμα είναι δωρεάν και μη δεσμευτική.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να καταθέσετε εδώ το πρόβλημα καινοτομίας που αντιμετωπίζετε και μαζί με τους ειδικούς να βρείτε τρόπους για την επίλυσή του.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή