αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ_Έκδοση πιστοποιητικού ''ρίσκου'' επιχειρηματικής συνεργασίας - Ίδρυση νέας υπηρεσίας στα Επιμελητήρια Ρουμανίας
22/01/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Έκδοση πιστοποιητικού «ρίσκου» επιχειρηματικής συνεργασίας – Ίδρυση νέας υπηρεσίας στα Επιμελητήρια Ρουμανίας

Το Κεντρικό και τα περιφερειακά επιμελητήρια της Ρουμανίας, σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών αναφορών RisCo, ίδρυσαν νέα υπηρεσία έκδοσης πιστοποιητικού «ρίσκου» επιχειρηματικής συνεργασίας, έναντι μικρής αμοιβής, βάσει του οποίου μπορούν οι επιχειρήσεις να πληροφορούνται για την φερεγγυότητα του προς επιλογή τους συνεργάτη.

Για τη νέα αυτή υπηρεσία, έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα (www.riscpartener.ro), στην οποία υπάρχουν διαθέσιμες γενικές πληροφορίες καθώς και κατάλογος των υπεύθυνων ανά περιοχή ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις δύνανται να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια της περιοχής όπου υπάγεται η ρουμανική επιχείρηση για την οποία αναζητούν πληροφορίες και να κοινοποιήσουν το σχετικό τους αίτημα. Το κόστος του κάθε πιστοποιητικού ανέρχεται σε 100 Ronχωρίς ΦΠΑ και η πληρωμή γίνεται προς το Επιμελητήριο που το εκδίδει. Προς το παρόν, οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες μόνο στην ρουμανική γλώσσα.

Πηγή: Γραφείο ΟΕΥ Βουκουρεστίου,7.12.2015

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή