αρχική σελίδα
Σάββατο, 19 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως_Έκδοση Οδηγού επιχειρήσεις των κλάδων Μηχανικής, Κατασκευών και Δομικών Υλικών στην Αγγλική γλώσσα.
03/08/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως πρόκειται να εκδώσει Οδηγό για τις ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις που ανήκουν τους τομείς της Μηχανικής, των Κατασκευών και των Δομικών Υλικών (Engineering, Construction & Building Material Directory) στην Αγγλική γλώσσα.

Από τον Ατλαντικό ωκεανό έως τον Κόλπο, ο Αραβικός κόσμος γνωρίζει μία κατακόρυφη αύξηση σε έργα υποδομών και κατασκευών εν γένει, και υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για δομικά υλικά, εταιρείες μηχανικής και άλλες συναφείς επιχειρήσεις. Για τον λόγο αυτό, τα μέλη του Ελληνο-αραβικού Επιμελητηρίου που ανήκουν στους τομείς της Μηχανικής,  των Κατασκευών και των Δομικών Υλικών καλούνται να λάβουν μέρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες στα συνοδευτικά αρχεία. Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία αυτή ενώ δεν είναι μέλη, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί  με το Ελληνο-αραβικό Επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν όλοι οι τρόποι συμμετοχής τους και προώθησης της επιχείρησής τους στον εν λόγω Οδηγό.

Μαζί με την συμπληρωμένη φόρμα θα πρέπει να αποσταλεί το λογότυπο και φωτογραφία της επιχείρησής ως ξεχωριστό αρχείο σε μορφή jpg με ανάλυση από 300 dpi και άνω.

Ο εν λόγω Οδηγός θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις αραβικές χώρες μέσω των τοπικών Ενώσεων και Εμπορικών  Επιμελητηρίων, στον ιδιωτικό τομέα και στις Διαπιστευμένες στις Αραβικές χώρες Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα συνοδευτικά, επισυναπτόμενα αρχεία (φόρμα καταχώρησης, τιμοκατάλογος ειδικής καταχώρησης/προωθητικού υλικού).

Προθεσμία υποβολής του υλικού/καταχώρησης: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η έκδοση του Οδηγού Μηχανικής, Κατασκευών και Δομικών Υλικών (EngineeringConstruction & Building Material Directory) θα προωθήσει σε σημαντικό βαθμό την δραστηριότητα των επιχειρήσεων στον Αραβικό κόσμο και θα προσδώσει προστιθέμενη αξία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμτάσχετε!

Στοιχέια Επικοινωνίας στο Ελληνο-αραβικό Επιμελητήριο:

Rashad Mabger

Secretary General

 

180-182, Kifissias Avenue -154 51 Ν. Psychico – Athens

Tel.:+30 210 6711 210/ 6773 428 (ext.101)/ Fax: + 30 210 6746 577

www.arabhellenicchamber.gr/e-mail: chamber@arabgreekchamber.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Φόρμα Καταχώρησης
Τιμοκατάλογος ειδικής καταχώρησης/προωθητικού υλικού