αρχική σελίδα
Πέμπτη, 24 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνήγορος του Καταναλωτή - Ετήσια Έκθεση 2014.
06/04/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η Ανεξάρτητη Αρχή συστήθηκε στη χώρα μας με τον ν. 3297/2004 ως όργανο για τη συμβιβαστική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών, σε μία προσπάθεια υπεύθυνης και πρωτοποριακής, για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, παρέμβασης της Πολιτείας προς την κατεύθυνση της ταχείας και ανέξοδης εξωδικαστικής διευθέτησής τους.

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, λειτουργώντας στη βάση των αρχών της αντικειμενικότητας, της αμεροληψίας, της διαφάνειας, της καλής πίστης, της εκατέρωθεν ακρόασης και της αποτελεσματικότητας, κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των προμηθευτών, έχοντας παγιωθεί στη συνείδηση όλων ως ένας αξιόπιστος και αντικειμενικός θεσμός.

Στην Ετήσια Έκθεση καταγράφονται με εμπεριστατωμένο τρόπο η σύγχρονη φύση των συναλλακτικών σχέσεων και η δυναμική των προβληματικών ζητημάτων που συχνά αναπτύσσονται ανάμεσα σε καταναλωτές και προμηθευτές.

Η μελέτη της εκθέσεως οδηγεί σε ωφέλιμα συμπεράσματα σχετικά με την αποτελεσματική θωράκιση των δικαιωμάτων του πολίτη-καταναλωτή, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Δείτε την ετήσια έκθεση του 2014 πατώντας εδώ.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή