αρχική σελίδα
Τρίτη, 29 Σεπτεβρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Νέο βίντεο προβολής του Νομού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο_Συμμετοχή των ΜΜΕ στη διαδικασία υποβολής προσφορών για τις συμβάσεις του δημόσιου φορέα.
30/09/2014
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 


Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ΙCC), ο παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, μέσω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιμελητηρίων του ICC (World Chambers Federation/ICC), συνεργάζεται με τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών Development Business (UNDB) για την απόκτηση πληροφοριών από έμπειρους και μη έμπειρους στην υποβολή προσφορών για τις συμβάσεις του δημόσιου τομέα.

Στόχος της
UNDB είναι να αυξηθεί η συμμετοχή των ΜΜΕ στη διαδικασία υποβολής προσφορών για τις συμβάσεις του δημόσιου τομέα. Ο οργανισμός UNDB παρέχει εγκαίρως πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προσφορών και την ανάθεση συμβάσεων στον αναπτυσσόμενο κόσμο που χρηματοδοτούνται από πολυεθνικές τράπεζες , τον Millennium Challenge Corporation, καθώς και από εθνικές κυβερνήσεις. Αυτή η υπηρεσία είναι ένα κομβικό σημείο μιας στάσης (one-stop hub) για τις επιχειρήσεις και τους συμβούλους που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στα πλαίσια αυτά η
UNDB διεξάγει μια έρευνα, με στόχο τις επιχειρήσεις και τους συμβούλους, που ενδιαφέρονται για την υποβολή προσφορών για συμβάσεις του δημόσιου τομέα. Ο στόχος της έρευνας είναι να αξιολογήσει τις κοινές προκλήσεις καθώς και γενικό ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης που αφορούν συμβάσεις. Μετά τη συμπλήρωση της έρευνας, οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν δοκιμαστικά και δωρεάν για μια εβδομάδα με λογαριασμό στο  www.devbusiness.com

Το ICC Ελλάς ενθαρρύνει τα μέλη του να κοινοποιήσουν την έρευνα και να συμμετάσχουν.

Για συμμετοχή στην έρευνα παρακαλούμε κλικ εδώ.

 

 

ICC Ελλάς

Εθνική Ελληνική Επιτροπή - Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο

Κάνιγγος 27, 10682 Αθήνα

Tel  +30 2103810879| Fax  +30 2103831189

E-mail  iccgr@otenet.gr | Website www.iccwbo.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή