αρχική σελίδα
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δ.Τ_ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_Πρόσκληση σε συναντήσεις με εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής του FEDERATION EUROPE SUPER RALLY 2021
11/10/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ηγουμενίτσα 13.10.2019

 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση σε συναντήσεις με εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής του

FEDERATION EUROPE SUPER RALLY 2021.

 

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις Καταλυμάτων, Ξενοδοχείων & Τουριστικών Γραφείων της Θεσπρωτίας ότι την επόμενη εβδομάδα, ο αρμόδιος εκπρόσωπος της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπή του SUPER RALLY 2021 κος Τάκης Φραντζής θα ευρίσκεται στην Θεσπρωτία προκειμένου συναντηθεί μαζί τους για να τις ενημερώσει για την διοργάνωση και τους όρους της συνεργασίας, να επισκεφθεί τα ενδιαφερόμενα καταλύματα και να συνάψει προσύμφωνα συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους.

Για τα ανωτέρω, και προκειμένου να ενημερωθείτε και να επιλύσετε τυχόν απορίες σας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας διοργανώνει συναντήσεις και σας καλεί να συμμετέχετε:

- Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου στην Ηγουμενίτσα

- Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Hotel Sivota στα Σύβοτα

- Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Ηγουμενίτσας στην Πέρδικα  

 Υπενθυμίζουμε ότι αφορά την περίοδο 20-23/05/2021, και σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένουν περίπου 8.000 άτομα. Επίσης τονίζουμε ότι αναφερόμαστε στην Πανευρωπαϊκή συγκέντρωση HARLEY DAVIDSON, παρόμοια αυτής που είχε πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο το 2001, που η πολύ καλή οργάνωση της Οργανωτικής Επιτροπής και το γεγονός ότι οι επισκέπτες ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου είχαν επιτρέψει την πραγματοποίηση ενός εξαιρετικού γεγονότος με πολύ υψηλά έσοδα σχεδόν για το σύνολο της επιχειρηματικότητάς μας και μια πολύ ευνοϊκή διεθνή προβολή της περιοχής μας.

Καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία και προσπάθεια συνάντησης κι ενημέρωσης των μελών μας από τους αρμοδίους σας ΚΑΛΟΥΜΕ να είσθε όλοι εκεί.

Το ανωτέρω Δ.Τ. επαναδιατυπώθηκε και επαναπροωθήθηκε προς δημοσίευση, σε αντικατάσταση του παλαιότερου, κατόπιν υποβολής σχολίων που θα απαντηθούν σε επόμενο ΔΤ του φορέα μας.

 

 

Εκ της Διοικήσεως

του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Δελτίο Τύπου