αρχική σελίδα
Δευτέρα, 20 Μαϊου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δ.Τ_Επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT
08/03/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ηγουμενίτσα 08.03.2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT

 

 Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι  έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο η  επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT: www.brexit.gov.gr.

Το υπουργείο Εξωτερικών, σε αντιστοιχία με τις Βρυξέλλες αλλά και άλλα κράτη μέλη, εγκαινίασε ειδική ιστοσελίδα, που παρέχει οδηγίες τόσο για Έλληνες που μένουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία όσο και για Βρετανούς που διαμένουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. 

Στόχος, είναι η διευκόλυνση όλων ενόψει του BREXIT, κι ενώ πλέον, όλοι προεξοφλούν είτε έξοδο χωρίς συμφωνία, είτε αναβολή της ημερομηνίας αποχώρησης.

Στην ιστοσελίδα, στον τίτλο Επιχειρήσεις και στον τίτλο Συχνές Ερωτήσεις, βρίσκονται οι απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα υποβολής περαιτέρω ερωτήσεων.

Επίσης, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του www.e-thesprotias.gr το σχετικό banner της επίσημης ιστοσελίδας ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών για το BREXIT προς εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

 

Εκ της Διοικήσεως

του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Δελτίο Τύπου