αρχική σελίδα
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ελληνική Ένωση Βιβλίου_Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Κλάδο του Βιβλίου
25/06/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η Ελληνική Ένωση Βιβλίου ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων εργαζομένων στον κλάδο του βιβλίου, με ημερομηνία λήξης της 1ης πρόσκλησης την 30ή Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο των προγραμμάτων κατάρτισης πατώντας εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση μέσω του συνδέσμου https://www.enelvi.org/index.php/espa-program/82-expression-of-interest-of-beneficiary

Διευκρινίζεται ότι αίτηση μπορούν να υποβάλουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι (με πλήρη ή μερική απασχόληση), σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, σε οποιονδήποτε κλάδο ή τομέα απασχολούνται.

Τα μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες και οι ωφελούμενοι θα τα παρακολουθούν υποχρεωτικά ΕΚΤΟΣ των ωρών εργασίας τους. Η κατάρτιση έχει διάρκεια 90 ωρών και θα ολοκληρώνεται σε διάρκεια 2,5 περίπου μηνών. Οι ωφελούμενοι αμείβονται με 5 ευρώ/ώρα (σύνολο 450 ευρώ).

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένωση Ελληνικού Βιβλίου_Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων εργαζομένων στον κλάδο του βιβλίου (31/05/2019)