αρχική σελίδα
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ενημερωτική εκδήλωση Industry 4.0: Βήματα και τεχνολογίες για την ταχεία προσαρμογή των επιχειρήσεων_Θεσσαλονίκη_30.10.2019
22/10/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ενημερωτική εκδήλωση
«
Industry 4.0: Βήματα και τεχνολογίες για την ταχεία προσαρμογή των επιχειρήσεων»

την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο ΕΒΕΘ,

σε συνεργασία με τον ΣΕΒ

 

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ευχαρίστως σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση: «Industry 4.0: Βήματα και τεχνολογίες για την ταχεία προσαρμογή των επιχειρήσεων», την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29.

H 4η βιομηχανική επανάσταση, με τις κοσμογονικές εξελίξεις της τεχνολογίας, φέρνει τις επιχειρήσεις αντιμέτωπες με μια σειρά αλλαγών και προκλήσεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιασθούν αναλυτικά τα θέματα που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στις λύσεις αυτοματοποίησης και ευφυίας στις διαδικασίες παραγωγής, στις απαιτήσεις μετάβασης σε «έξυπνες» μονάδες παραγωγής κ.α.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών, που όλοι προέρχονται από τον επιχειρηματικό στίβο, θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την online δήλωση για τη δωρεάν συμμετοχή τους μέχρι και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019.

Επισυνάπτεται το σχετικό πρόγραμμα.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, στο ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή