αρχική σελίδα
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

35η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia_Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης_08-10.11.2019
08/10/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν, η Philoxenia δεν επαναπαύεται στις δάφνες μιας μακρόχρονης πορείας και μιας εδραιωμένης παρουσίας και προετοιμάζεται δυναμικά για την 35η διοργάνωσή της από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Η Philoxenia είναι   

!    η κλαδική έκθεση που με συνέπεια και συνέχεια αποτελεί εδώ και 35 χρόνια ουσιαστικό θεμέλιο για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν.

!  ο εκθεσιακός και συνεδριακός κόμβος συνάντησης φορέων και ιδιωτών του τουρισμού στον  οποίο συγκεντρώνονται τα καινοτόμα στοιχεία και οι τάσεις του κλάδου.

!    οι πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

!    το καθιερωμένο PR ραντεβού των επαγγελματιών του τουρισμού στην Θεσσαλονίκη.

!    η φιλοξενία του σήμερα και του αύριο στον ΚΟΣΜΟ!

 

Tο Hosted Buyers Programme της PHILOXENIA

 

Πρόκειται για το πλέον σημαντικό πρόγραμμα φιλοξενίας και αντιπροσώπευσης του διεθνούς τουρισμού σε επίπεδο B2B. Χάρη στις διεθνείς συνεργασίες και διασυνδέσεις της ΔΕΘ – HELEXPO, η πρόσκληση και προσέλκυση στοχευμένων επαγγελματιών του κλάδου στην έκθεση, εξασφαλίζει αξιόπιστες συναντήσεις  και προοπτικές εξέλιξης για κάθε εκθέτη. Είναι μια παροχή ειδικά για τους εκθέτες της PHILOXENIA, η οποία εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και αναβαθμίζει τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Τελεί δε, υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών και την αιγίδα του ΕΟΤ.

 

Στη περσινή Philoxenia του 2018 βρέθηκαν 110 Hosted Buyers (Tour Operators, MICE, Corporate και Media) από 46 χώρες τόσο από οικείους για την Ελλάδα προορισμούς, όπως η Γερμανία, το Ισραήλ ή η Ρωσία, όσο και από χώρες όπως η Κορέα, η Μαλαισία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ το ενημερωτικό έντυπο εκθετών και για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Philoxenia (τ. 2310 291188 & e: philoxenia@helexpo.gr).

 

!        Δηλώσεις συμμετοχής στο σύνδεσμο http://services.helexpo.gr/form/

!        Κατόψεις Χώρων στο σύνδεσμο https://philoxenia.helexpo.gr/el/Gp

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Philoxenia 2019 infokit