αρχική σελίδα
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show_Helexpo Marousi, Αθήνα_20-22.03.2019
10/09/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show θα πραγματοποιηθεί 20, 21 & 22 Μαρτίου 2020 στο HELEXPO MAROUSSI αποτελώντας το μεγαλύτερο Θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! 

Αναμένεται ρεκόρ συμμετοχής με +220 εκθέτες 

Με ακόμα περισσότερους εκθέτες σε Σκάφη, Ναυτιλιακά, Αλιεία και Ψαροτούφεκο, η Boat & Fishing Show ενώνει το κλάδο της θάλασσας, για να αποτελέσει για άλλη μία χρονιά το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου αλλά και λάτρεις της θάλασσας!

10.000 τμ. μόνο θάλασσα 

Στα πλαίσια γιγάντωσής του ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και της δυναμικής παρουσίας του κλάδου στην ανάπτυξη του, στο επίπεδο C πραγματοποιείται ταυτόχρονα η έκθεση Sea & Tourism Expo όπου θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, Σχολές Υποψήφιων Χειριστών Ταχύπλοου, Σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports, Μαρίνες και Καταλύματα.

 

Φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση σε συμμετοχή εκθετών! Η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος  εξασφαλίζει την συμμετοχή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής πατώντας
εδώ, να συμπληρώστε τα στοιχεία τους και τα επιθυμητά τετραγωνικά μέτρα και να την στείλουν στο email: info@boatfishingshow.gr


fish_F20045.jpg


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή