αρχική σελίδα
Δευτέρα, 20 Μαϊου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνής έκθεση για την ναυτιλία ΕΧPOSHIPPING EXPOMARITT 2019_Κωνσταντινούπολη_02-05.04.2019
13/03/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

 EXPOSHIPPING EXPOMARITT 2019

Κατά τις ημερομηνίες 2-5 Απριλίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΧPOSHIPPING EXPOMARITT 2019από τη διοργανώτρια εκθέσεων UBM NTSR Fuar ve Gösteri Hizmetleri σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης (İİB) στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Ναυτιλία, τη ναυπηγική βιομηχανία, τον εξοπλισμό λιμάνι.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας και όχι από το Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 1-4 Απριλίου 2019 το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 1-4 Απριλίου 2019 (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.expomaritt.com/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 18.03.2019 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Αίτηση