αρχική σελίδα
Δευτέρα, 20 Μαϊου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

EXPORT-CO.EU
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Φεστιβάλ Yachting στην Μαρίνα Αλίμου_12-15.04.2018
21/03/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Με πολύ ενδιαφέρον η ανταπόκριση των υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων στην παροχή Αιγίδων για το Φεστιβάλ Yachting – Θαλάσσιου Τουρισμού που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ [Μονίμου] Πληρώματος - ΣΙΤΕΣΑΠ και την Εταιρεία MACTMEDIA, που ασχολείται με την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων.

Εκτός από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Τουρισμού, την αιγίδα τους έχουν ήδη παράσχει:

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος – ΚΕΔΕ

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών - ΟΑΕΝ

FEDHATTA – Συνομοσπονδία των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων

Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών - ΕΣΜΕΘ

Δήμος Αλίμου

Συνεχώς αναφέρονται και άλλοι φορείς που στηρίζουν την διοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ YACHTING – ΓΙΟΡΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που τόσοι φορείς μας κάνουν την τιμή να θέσουν αυτή την μοναδική για το τουριστικό σκάφος εκδήλωση κάτω από την Αιγίδα τους», δήλωσε η Πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ Κα Ελένη Βρυώνη, «γιατί έτσι αποδεικνύεται και η σημασία που έχει αυτή η μορφή τουρισμού στην γενικότερη ανάπτυξη της ‘’βαριάς βιομηχανίας’’ στη χώρα μας».

Η Οργανώτρια Εταιρεία της Εκδήλωσης, MACTMEDIA καταγράφει καθημερινά νέους εκθέτες τόσο στα χερσαία περίπτερα, όσο και στα παρουσιαζόμενα σκάφη, που θα ελλιμενιστούν για να μπορούν να τα επισκέπτονται όσοι έρθουν σε αυτή την Εκδήλωση, που είναι ανοικτή στο κοινό και θα έχει καθημερινά πολλές δράσεις και δραστηριότητες με ένα Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων και Παρουσιάσεων, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν θετικά ανταποκριθεί στην προσπάθειά μας, και προσβλέπουμε σε μία μοναδικά διαφορετική παρουσίαση του γιώτινγκ και στο ευρύ κοινό, που πρέπει να του δείξουμε ότι η μορφή αυτή των διακοπών είναι οικονομικά προσεγγίσιμη» ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Γιώτινγκ, κ. Πάρις Λουτριώτης.

Στις τέσσερεις ημέρες της Εκδήλωσης (από Πέμπτη 12 μέχρι και Κυριακή 15 Απριλίου 2018) αναμένονται όχι μόνο Έλληνες αλλά και ξένοι επισκέπτες, κοινό, πελάτες και επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε με την διοργανώτρια εταιρία στο emailyachtingfestivals@yachtingfestivals-athens.com / site: http://yachtingfestivals-athens.com/ / τηλεφωνικά στο 2110129575

 

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου πατώντας εδώ και το ενημερωτικό φυλλάδιο πατώντας εδώ.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή